Selasa, 21 Disember 2010

SALAH KE JODOH AKU LEBIH MUDA???

Aku sangat2 suke tajuk ni....Bukan aku nk bgtau korg yang aku berbernapsu binatang terhadap org2 mude....dan lg satu aku nk bgtau....aku bukan la tua sangat....baru SWEET 22...dems!!!!!!!!! Kalu dulu aku suke sgt title SUKA PADA KAWAN BAIK tp kali ni SUKA PADA LELAKI LEBIH MUDA....

 Badan Taff....auwwwww tgk tgn die...sure die leh angkat aku yg hampir same berat ngan beruang Grizzly
 YA ALLAhhhhhhhhhhhhhhhhhh..........halkum die tajam seh!!!! LEHER JINJANG!



Arini aku tgk paper metro....ade lak gamba Abby ngan Zul ni....seyes aku xnk ambek tau ape dh jd ngan sejarah dorg....tp aku nk tau HOT STUFF skung....ABBY PUNYE PAKWE ENSEM NK MAMPOS!!!!!!!!!!! aarghhhhhhhhhhhhhhhhhhh
 Apabila kite ngan org mude.....wajah kite pon nmpk mude ok!!!!!!!!

SEYES KAK ABBY plzzzzzzz aja saya gane nk dpt laki ensem gini. 
hehehehhehe 
BETUL NI SAYA SEYES NI!!!!!!!!!
Cik Ta pon!!!!!


 Lelaki yg suke pmpn berumur adalah lelaki MATANG.........AKU BERANI CAKAP!!!!!! ye aku tau la....aarghhhhh aku suke laki matang dari aku....sbb prangai aku yg masih bermain patung atromen ni perlukan lelaki yg suke LUMBA KERETA lak....

Lelaki mcm ni mampu buat aku amnesia.......KURANG DARAH sbb terpancut2 tiap kali die buat muke gini!





*nota biawak*

- kalo aku dpt laki mude cmtu....aku sorok dari MEDIA (motif?? ) (aku kn artis kihkihkih)

Ahad, 19 Disember 2010

MIYABI MARIA OZAWA JADI VAMPIRE???? WOW!


SEKSI KE MIYABI (name family maria ozawa) JD VAMPIRE??? GRRRRRR
Dia berlakon dalam cite ni.....kihkihkih aku tipu.......
ACTUALLY.....PEREMPUAN PORNO TU XDE KAITAN LANGSUNG DENGAN CERITA INI.......

Korang ingat PEREMPUAN PORNO tu sorg je name MIYABI???? lelaki vampire ni bawak watak name vampire MIYABI.....

 Sebenarnye cerita ni adaptasi daripada komik jepun....Kisahnya satu pulau ni mmg xwujud dalam peta jepun.....pulau ni pulau terpinggir sbb ade vampire...TP MASIH ADA MANUSIA YANG HIDUP....salah seorangnya abg kepada budak ni....budak ni....g pulau tu nk selamatkan abg dia...die bwk geng2 die skali....
Dalam masa yang sama....banyak mende berlaku....antaranya kwn2 die kene bunuh jd vampire la...sume...so MORAL cite ni nak tunjuk tingginya nilai persahabatan tu....dan sikap kamikaze orang jepun yang menentang hingga habis- habisan......babak lawan2 lak...mmg superb ...real punye scene pedang2.....darah terpancut2.....mmg real....even aku xsuke tgk cite perang2 but at least aku tau tu bukan real aku boleh tgk...

aku berani menyatakan CERITA INI LG BESH DARI TWILIGHT!!!!!
 
ambek ko SODOT DARAH

 VAMPIRE JONGANG PUN ADE (sumpah mcm dan)

 Satu kesilapan abg budak tu ialah telah melepaskan vampire yang telah dikurung oleh penduduk di pulau tu....disebabkan satu vampire abes sume die SODOT DARAH....infected (berjangkit)....sume nk jd vampire gak.....mmg besh

 Kalo dalam komik.....ni lah watak abg lelaki tu ....ensemmmm....die gune kayu yang dia bawak tu tok hancurkan kepala vampire....dorg ni kene hancurkan kepala habes2....sbb dorg leh hidup balik....
(adoi.......zombi lak pulak)



*nota biawak*
- kebanyakan cerita jepun adaptasi dari komik2 mereka....see betapa dorg amat menghargai kartunis2 mereka....bile la Malaysia nak jadi gtu......aku nk sangat cite KELUANG MAN di movie kan....sure besh.....

Khamis, 11 November 2010

PONTI ANAK REMAJA BAJET MCM CITE TWILIGHT??? WADEPARK!!



KALO KORG BACE ENTRI AKU YG LEPAS....LINK YG ATAS NI.....
AKU PUNYE LA PUJI CITE NI....SBB AKU SUKE SANGAT JALAN CITE DIE.....
ALEH2.....KT ASTRO RIA ADE LAK YG SERIES PUNYE.....

OK FINE....KALO YG SERIES SURE BORING....XMACAM YG MOVIE NYE....
TP TGK GAK CITE KAN......
SO AKU TRY LA TGK ARITU.............

TIBE2.......LIYANA JASMAY NI.....CKP....
awak ni la yang hisap darah org tu kan????

PASTU LAKI PONTIANAK NI CKP
eh bukan saya.....tp ade org lain yg jenis mcm saya yang makan darah manusia!!!!!!!!

WADDEHELLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
asal tetibe aku rase cite die dr yg movie sgt2 lari.....

BAJET CITE TWILIGHT LA????? PASTU SI LIYANA TU BELLA???? HERO TD TU EDWARD LA???? MMG SETAN LA...................

YG PALING PENTING??? SAPE A.K.A JACOB???? 
AKU MMG MENYUMPAH SERANAH SAMPAI AKU TAIP ENTRI NI HURUP BESA.....
AKU TERUS LOYA....TUTUP TV LAYAN CITE LAKI AKU....'CHINTA'

SO APE YG AKU NK CKP SEBAGAI SEORANG PEMINAT CERITA MELAYU???
JALAN CERITA AWAL.....SUMPAH DH BESHHHHH......MMG ADE VERSI KEMELAYUAN...
PONTIANAK PEREMPUAN JE.....KENE PAKU....SUME...

TP BILE ADE PONTIANAK LELAKI....AKU RASE TU BUKAN MELAYU!!!!!!!!!
AKU SGT2 KECIWA NGAN CITE ORG MELAYU YG CIPLAK IDEA ORG PUTIH.....ADOIII BODOH LAH.......AKU KELIRU NI MELAYU KE PUYU???? PUTIH + MELAYU= PUYU!


AKU PIKIR GAK....MITOS PONTIANAK...KAN...PMPN YANG MATI SEMASE MELAHIRKAN ANAK....SO KALO ADE PONTIANAK LELAKI MCM MANE TU????? OH LUPE......BIASE LA TU.........SKUNG KAN DH "CANGGEH"


psst : biasenye kalo dh cite bersiri...mmg susah nk cari cite yg besh.......kalo harry potter bersiri...besh gak kan!!!!!!! adoi......seb baik aku xsawan tgk cite ponti tu mcm aku sawan tgk cite Aku dan Dia....eh silap kau dan aku *crdt to cikin aku xingat name cite setan tu*....(mila aril akem sume) shit terberak2 tercirit2 termuntah2....tersawan2 aku tgk cite tu

lg 1 ....sowi la aku dh lame xjenguk2 entri2 blog kwn2 sume.....sejak aku keje (padahal baru 4 hari)....aku balik trus mandi....n mampu layan movie je....bile aku dh biase penat nnti aku rajin la update blog mcm dulu....hihihih sebenarnye aku ade 4 entri yg belom di update....top-up kan....huhuhuhuh

Isnin, 18 Oktober 2010

HANTU KOPEK????????

Jap bg laluan aku gelak dulu hahahhahahahahahhahahahahahahhahahahahhahahahahha
ahahahhahahahahahahahahahahahahaahhahahahahahahahahahahaha

OK NI BUKAN ENTRI LUCAH OK!!!!!!!!!
bg amaran awal2....




Apa yg korg tau pasai HANTU KOPEK?????
kalo bdk KL mesti pelik kopek tu hape??? hahahha
mls nk explain tgk sendiri phm2 sendiri la

Motif aku nk cite pasai aku kopek ni....smlm aku dok usha2 cite thai ....nk download....cite thai kan byk cite besh2!!!!!!!!!!! kalo cite hantu mmg celake la kan nk tgk sorg2.............so aku teringat cite hantu klaka thai aku tgk dolu2....POP GHOST....@ phi pop...dlm bahasa thai ...phi tu hantu la! 

Cite ni bapak la klako......awal2 dorg cite pasai pmpn cantek ni mmg pojaan ramai la...kalo kt kolej tu ramai la laki dok gile kt pmpn ni....tp pelik sbb bilangan lelaki makin berkurangan kt kolej tu rupe2nye pmpn cantek ni HANTU KOPEK....die mkn hati n dageng lelaki sbb nk kekal cantek....pastu last2 mule la cite thai ni nk merepek.....dorg gune kondom ...tiup...mcm bom la nk bunuh PHI POP tu....hahahha mcm harem aku tgk...gelak smpai besok pg!

Tp aku tgk ternet.....pengkaji hantu thai dorg sgt2 percaye hantu2 ni ada....siap buat kajian xtahan....kalo tgk kt WIKI....hantu kopek ni suke sorok budak2 yg suke main tgh magrib kt bwh kopek die....haaaaa SUMPAH AKU TAKOT! hahahahha 

Aku ingat hantu kopek ni hantu pmpn yg mati sbb breast cancer....hahahahhaha tp ikot logik akal .....JIN kan suke menyerupai wajah macam2....padahal dorg ni sejenis je....HANTU KOPEK LA...HANTU PISANG LA...HANTU RAYE la.....(seyes aku taip perkatan hantu pon aku cuak ...hehehhehe)


haaaa aku ingt pmpn ni mati pas kopek die meletop!!!!!!! Ade tgk x video sape2 yg implan silikon kt breast die.....die xleh nk fly....sbb bile tekanan rendah...silikon tu akan menggelegak...(boiling) lalu meletopssssssss!!!!!!! (nanti aku upload video tu aku cari jap k!)


mungkin nenek ni pas buang silikon......



down...........ade ke bantai mcm ni?????????? ni bukan bantal......ni kain yg lelet2 leher ...yg org pkai musim sejuk tu demmmmmmmmmmmsssssss!!!!!!!!!


haaaa yg ni no komen la ......mcm xde bju lain!!!!!!!!!!! 



psst : mulut puake aku ckp........haaaa jgn tunjuk2 bweastttt....(smlm tgk gosip artis posing2 smpai kopek puing.....(terdedah) ......haaa kang jd hantu kopek..........lalalallallal

Jumaat, 15 Oktober 2010

GENGSTER TERGURIS!!

video


Korg penah x tgk cite raja lawak???? kenal x....YUS, TAUKEH, ANGAH, ZIZAN, JOHAN???? (ni je yg aku minat....yg lain kureng...........) bg aku dorg ni otai la nk buat lawak smpai aku gelak ....hujung jalan umah aku...jiran aku dengar JELAS hilaian pontihanak aku..... so skung ni sejak akhir2 ni aku suke tgk GERABAK.....cite lawak kt astro tu...tp zizan ngan zohan xde la....tp cukup la YUS, TAUKEH n ANGAH ade.....aku gelak nk mampos!!!!!!!!!!!!!

Aku tertarik nk tgk cite ni sejak aku tgk iklan dorg,....yg taukeh nyanyi aku gerabak versi gerak khas......
gera....gera....gera...bakkk.....
BODOH LAWAK BG AKU OK!!!!!!!!!!!

(sowi la kalo aku over tp mende kecik ni pon aku gelak nk mampos!)

Sebenarnye aku ni xtido lg dr smlm.....aku tgk GERABAK ni pecah sore fondan aku....terus pecah sore...jd jantan tetibe....sbb gelak kuat sgt.......



paling aku xleh bla....die nganjing iklan dafi.....yus jd dafi mcm harem wehhh hahahhahahahahha kene tgk wehhhhhh mmg lawak gile......


pssst: aku mmg suke gelak!