Selasa, 21 Disember 2010

SALAH KE JODOH AKU LEBIH MUDA???

Aku sangat2 suke tajuk ni....Bukan aku nk bgtau korg yang aku berbernapsu binatang terhadap org2 mude....dan lg satu aku nk bgtau....aku bukan la tua sangat....baru SWEET 22...dems!!!!!!!!! Kalu dulu aku suke sgt title SUKA PADA KAWAN BAIK tp kali ni SUKA PADA LELAKI LEBIH MUDA....

 Badan Taff....auwwwww tgk tgn die...sure die leh angkat aku yg hampir same berat ngan beruang Grizzly
 YA ALLAhhhhhhhhhhhhhhhhhh..........halkum die tajam seh!!!! LEHER JINJANG!



Arini aku tgk paper metro....ade lak gamba Abby ngan Zul ni....seyes aku xnk ambek tau ape dh jd ngan sejarah dorg....tp aku nk tau HOT STUFF skung....ABBY PUNYE PAKWE ENSEM NK MAMPOS!!!!!!!!!!! aarghhhhhhhhhhhhhhhhhhh
 Apabila kite ngan org mude.....wajah kite pon nmpk mude ok!!!!!!!!

SEYES KAK ABBY plzzzzzzz aja saya gane nk dpt laki ensem gini. 
hehehehhehe 
BETUL NI SAYA SEYES NI!!!!!!!!!
Cik Ta pon!!!!!


 Lelaki yg suke pmpn berumur adalah lelaki MATANG.........AKU BERANI CAKAP!!!!!! ye aku tau la....aarghhhhh aku suke laki matang dari aku....sbb prangai aku yg masih bermain patung atromen ni perlukan lelaki yg suke LUMBA KERETA lak....

Lelaki mcm ni mampu buat aku amnesia.......KURANG DARAH sbb terpancut2 tiap kali die buat muke gini!





*nota biawak*

- kalo aku dpt laki mude cmtu....aku sorok dari MEDIA (motif?? ) (aku kn artis kihkihkih)

Ahad, 19 Disember 2010

MIYABI MARIA OZAWA JADI VAMPIRE???? WOW!


SEKSI KE MIYABI (name family maria ozawa) JD VAMPIRE??? GRRRRRR
Dia berlakon dalam cite ni.....kihkihkih aku tipu.......
ACTUALLY.....PEREMPUAN PORNO TU XDE KAITAN LANGSUNG DENGAN CERITA INI.......

Korang ingat PEREMPUAN PORNO tu sorg je name MIYABI???? lelaki vampire ni bawak watak name vampire MIYABI.....

 Sebenarnye cerita ni adaptasi daripada komik jepun....Kisahnya satu pulau ni mmg xwujud dalam peta jepun.....pulau ni pulau terpinggir sbb ade vampire...TP MASIH ADA MANUSIA YANG HIDUP....salah seorangnya abg kepada budak ni....budak ni....g pulau tu nk selamatkan abg dia...die bwk geng2 die skali....
Dalam masa yang sama....banyak mende berlaku....antaranya kwn2 die kene bunuh jd vampire la...sume...so MORAL cite ni nak tunjuk tingginya nilai persahabatan tu....dan sikap kamikaze orang jepun yang menentang hingga habis- habisan......babak lawan2 lak...mmg superb ...real punye scene pedang2.....darah terpancut2.....mmg real....even aku xsuke tgk cite perang2 but at least aku tau tu bukan real aku boleh tgk...

aku berani menyatakan CERITA INI LG BESH DARI TWILIGHT!!!!!
 
ambek ko SODOT DARAH

 VAMPIRE JONGANG PUN ADE (sumpah mcm dan)

 Satu kesilapan abg budak tu ialah telah melepaskan vampire yang telah dikurung oleh penduduk di pulau tu....disebabkan satu vampire abes sume die SODOT DARAH....infected (berjangkit)....sume nk jd vampire gak.....mmg besh

 Kalo dalam komik.....ni lah watak abg lelaki tu ....ensemmmm....die gune kayu yang dia bawak tu tok hancurkan kepala vampire....dorg ni kene hancurkan kepala habes2....sbb dorg leh hidup balik....
(adoi.......zombi lak pulak)



*nota biawak*
- kebanyakan cerita jepun adaptasi dari komik2 mereka....see betapa dorg amat menghargai kartunis2 mereka....bile la Malaysia nak jadi gtu......aku nk sangat cite KELUANG MAN di movie kan....sure besh.....

Rabu, 15 Disember 2010

SAAT BAHAGIA= HUJAN+SAMBAL BELACAN ARRGHHH


Tengah hari ni hujan agak lebat....namun hati aku tergerak untuk BALIK UMAH GAK NK MAKAN.....LAPOOOOOOOOOOOOO....kihkihkih
aku pakai baju hujan....tapi tak zip pulak....nmpk skit mcm yakuza bawak moto kan...
so aku redah....abes suar jeans hitam aku basah.....dade aku yg sasa ni lg la basah.....nyesal aku tak zip td....tak pe....aku terus merempit ke rumah.....

balik balik...............aku suh ibu aku usha ke SAGA BLM bru tu huhuh 
aku g dapur.........
 ARRGHHHHHHHHHH SAMBAL BEHELACAN...............
aku terus mencapai pingan dan mencedok nasi kira2 3 senduk! 
  tgk dalam periuk.....kari ayam! urrghhhhh
 Bukak bekas lagi......ade ikan masin sepat!!!!!!!! aarghhhhhhh

SATU KOMBINASI YANG AGAK ENAK!!!!

aku makan ngan penuh bahagia....
alalallalalallalalalalalla~~~~~~


Aku xkesah dengan BAU belahachan pada tangan dan molot aku yang kekal sampai berhari2......aku xkesah tangan aku berpijar seharian....aku xkesah kalu cili sambal melekat pada gigi aku smpai besok pagi.....
Yang penting perut aku kenyang maka aku senang hati.....semangat tok teruskan keje yang berlambak kt opis ni!......bahagianya!!!!!!!!!!!!




*nota biawak*

- JIKA ADE MAKHLUK TUHAN TANYE...."KENAPA AWAK GEMOK????" aku akan menjawab " SALAHKAN IBU SAYA...SBB DIA YANG MASAK SEDAP2 .....ARGHHHHH SAYA SAYANG LEMAK SAYA (muke xikhlas langsung)

CITA RASA PERIBADI (ENTRI EMO)


aku dh lame abes tgk cite ni.....tp sje nk nk buat entri kihkih

DAMN....cite ni mmg besh (AYAT BIASA AKU LA)
sume besh kan......
tp yg istimewa sgt cite ni sbb aku teringat pada kawan baik aku yg penah khianat aku....mampos la...aku tau aku salah juga.....tp sume kesalahan lame aku dh berkurun diungkit kembali dan aku dihentam sorg2.......bile aku tgk cite ni...baru aku rase sgt2 xadil.......xpe la....Allah nk beri aku pengajaran dengan kesilapan aku....biarlah....aku xkesah...aku mengaku sume salah aku.........emo sgt bile aku tgk cite ni.....

sebab dengan prangai aku la.....(yg menjelikan kwn2 baik aku dulu)....sejak dari hari itu...
aku TAK AKAN ADA KAWAN BAIK......

tq....pada kawan2 yang masih menganggap aku kawan....   :')
tq gak pd kwn2 aku yg sapot n pulihkan aku dari zaman kegelapan aku....aku bersyukur masih ade yang ikhlas kwn ngan aku walaupon prangai aku yg buruk ni.....
kepada abg2 kera yang pernah membetulkan segala kesilapan aku TANPA MEMBUANG AKU.....TANPA MENUNDING KESALAHAN TERHADAP AKU SHJ.....MEMBERI NASIHAT.....dan setelah byk salah phm......korg bebel berulang kali..smpai skang...
kepada geng2 meriah.....teng we sha cikin wanie didie abg ....korg yg pernah melihat aku menanges.....terima kaseh....korg paling byk sapot mase abg kere xde....
fanau ....ko mmg dari dulu tau sume rahsie aku....
dan kpd semua kwn2 aku yg pulihkan aku


******************************************************
kisah yg buat aku emo sbb.....kwn baik HEROIN dlm cite ni khianat die....berkawen lak ngan bf HEROIN ni...gile kan....same je la kisahnye temanya KHIANAT
tp die xpernah lupe dengan kebaikan kwn baik die selama ini...
emmmmmmmm mls la cite bab ni emo....


YES ternampak!

ok korg kenal x sape yg pakai bju singlet puteh tu????Seullong 2AM....sape yg minat K-POP sure tau!....
dan yg beshnye 2AM sumbang lagu LIKE A FOOL....dlm cite ni...mmg besh lagu tu...ari2 aku dgr....babo choreommmm.........

LG TAK LEB BLAH cite ni.....BYK PASAI GAY GAY dalam cite ni....haaaaa terbaik la kan...
aku rase pengarah cite ni GAY....lalalallalalala


* nota biawak*

kpd org yg pernah menjadi kwn baik aku

- aku ada hak untuk menulis apa2......sesiapa xleh halang......
- aku tak akan lupe sampai aku mati ape yg dah berlaku.....aku pernah syg korg....terima kasih dgn kenangan2 indah...aku penah ketawa gembira dan menangis dengan korg.....aku tulis entry ni bukan sbb aku nk balas kegeraman aku....cume aku teringat kenangan2 kita....bencilah aku sampai kiamat....aku xkesah...aku tetap bersyukur aku penah ade kwn yg lame mcm korg (khas tok kwn baik aku yg lame sahaje)....mungkin ade hikmah disebalik kejadian....terbaik tok kite bertiga....dan aku nampak hikmahnya sekarang....

Selasa, 14 Disember 2010

PENGARAH DIA TERBAIK LAH!!!!!!!!!!!!!!!

AKU CUBA MEMBERI PANDANGAN POSITIF

aku dengan megah download cite ni....(ni entry lame ok) aku download lak b4 kuar wayang...aku ckp...ngan adek aku....XYAH TGK WAYANG!!!!!!!!!! aku dh download.....

pastu aku tgk laaaaaaaaaaa smbil goyang2 kaki tangan tepuk2 lelemak di perut

mule2 mmg gempak la..........ada cahaya yang CULIK manusia ni....dengan kate lain  MENYODOT semua manusia ke dalam kapal angkasa milik makhluk aseng!

Semasa memukau para manusia dengan satu cahaya ngan aarrghhhhhhhhhhhhh 
SILAU LA SETAN!!!!
suatu tenaga seperti menyerap ke dalam badan...bagi manusia yg pernah terlepas dari di SODOT oleh makhluk asing ni...kesan SODOTAN tu memberi kuasa yang luar biasa kepada mereka...
Selepas aktiviti MENYODOT dilakukan.....mahkluk asing melepaskan anak kapalnya pula untuk mencari saki baki manusia yg menyorok2 ni....kali ni....anak kapal die jumpe manusia terus MEMBUNUH DAN MAKAN HOTAK....(adoiiiiiii......pekedia cite ni???)

Manusia2 yang masih menyorok dlm bangunan mengingatkan mereka ade harapan tok menjadi HERO dan HEROIN yang terselamat......so bile tgk ade bantuan dari tentera2 udara yang mempunyai JET SUPER CANGGEH.....berjuang habis-habisan....mengebom...menembak KAPAL HARAM tu....bile MELETOP!!!!!!!!!!!!!! sume manusia kate YEYYEYEYEYEYYEYE

tp

TIBE2.........KAPAL TU BERCANTUM SEMULA....rupe2nye....kuasa mahkluk aseng tu adalah HOTAK MANUSIA.....so die SODOT2 org tu SODOT OTAK LA......

mls la nk cite detail...aku rase dh detail sgt dh ni...
ok akhirnya.......HERO HEROIN CERITA MATI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! yeahhhhhhhhhhhhh aku suke cite yg logik...sume mati!!!!!!! pastu xlogik lg mcm haram buat aku memaki- maki dan menumbuk lelemak perut sendiri....

raksase tu SODOT otak HERO....pastu raksase tu terus jd jasad HERO td lak...selamatkan heroin yg hampir die bunuh dlm KAPAL HARAM tu.....
setan gile lahhhhhh

aku xphm motif cite ni??? so HERO HEROIN TAK MATI LA???

BAB*!!!!!!!!!!!!!


cite die ni kombinasi cite ZOMBI KG PISANG + ALIEN VS PREDATOR

*nota biawak*

- lame gile aku xonline seperti kebiasaan sbb aku skung download cite2 korea n jepon....kalo cite ni xabes...aku mmg xtenang....so aku abeskan cite tu bru la aku leh update entry hari2 hahahahhahah
- aku highlite perkataan SODOT tu sbb aku suke nk sebut SODOT!!!!!!!

Isnin, 6 Disember 2010

TIKET JAY CHOU SUDAH ABES????

 (emosi aku terganggu sekarang)

*****************************************
monolog dalaman

esok cuti.....g sogo la....nk beli tiket jay chou....

bukak buku bank

emmm.............kalo gini gayenye aku mampu smpai tiket RM330 je.....cis..........
xkesah la....asalkan dpt g.....emm tepon dulu la

aku tepon

amoi- tiket sume sudah sold out tggl yg lot pit zone saja....(ROCKPIT ZONE RM760)
aku -CIRIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
amoi- betol meh tu ja ad.........
aku - amoi...seyesly??? lg hebat dr KONSERT SUJU, JYJ pe kes???? fan club kt msia ramai sgt ke???
amoi- ramai meh.......sudah xde!!!!!!
aku - amoi........if ade kosong tiket yg wa mau u kontek wa ya??? 
amoi- xde laaaaaa....i ckp butul la......
aku - dems.........arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh




mcm ni aku buat muke td mase kt opis.....Dr....tanye....wat's wrong nadirah???
aku jwab....nothing Dr.....just....i already brokeup with my bf, Jay Chou.....


* nota biawak*

- sumpah aku sedih....n aku akan usehe smpai soknye nk konsert!!!!!!!!!!!!!!!!!!!aarghhhhh xkire!
- arini aku semangat siapkan keje smpai aku rase dok kt opis kejap je....(gile lahhh)
- aku tension gile so aku nk g mkn! aarghhhhhhhhhhhhhh
- entry MAAL HIJRAH AKU HADPET BESOK...............aku nk bocorkan rahsie aku sendiri! sok.....panas!!!!!!!!!!!!!

Selasa, 30 November 2010

KO BUAT AKU JD ORG KEJAM....KO YG BERDOSE!

video


seyes aku gelak gile BABI....
aku tgk berpuluh2 kali setakat ini.....
aku bangge gelak kn org ni....
video ni aku tgk kt blog KAPAN SENGET SENGAL

sebenarnye ni video sedih.....
nape aku gelak???
SBB....AKU XPENAH TGK ORG NANGES MCM NI!!!!!!!


* NOTA BIAWAK*
-aku kejam ke??? tp nk wat gane mmg lawak gile bavi
-aku down gile arini sbb keje berlambak nk mampos.....kini aku phm nape ayah aku penat....kalo ayah aku nanges mcm ni...mmg aku gelak gak!

Sabtu, 27 November 2010

KALO LAKI MANDI LAME....DIA BUAT APE???

video




Aku tau mesti dah ramai tgk video ni!!!!!!!

ini kisah benar....kali ni aku xreka2 cite ....ni segment KEBENARAN

aku balik dari keje.......smpai umah 630 ptg.....aku ni bekejo nk semayang asar.....balik2....adek aku (YANG SEAN KINGSTON TU) mandi....so aku layan la tv.....jap...aku ingat kejap.........lame la pulak kn...so aku decide ambek air solat kt tandas la...(tandas n bilik mandi lain ok)....so pas solat aku tgk la tv......tgh2 lepak tgk tv....tgk jam...nk dekat 730 ptg.....mgrb dh lame dh......pastu aku dgr bilik mandi tu berhujan lg......

pastu mak aku kuar dari bilik dengan telekong die........

WOI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KAMU MAIN KO** KE???? KAMU JGN MELAMPAU!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pastu aku batu hapi....

WOI!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DER......NK MAIN KO** PON......TGGU LA MLM2.......NI MAGHRIB KOT!!!!!!!!!!!!!!

kalo nak tau setiap kali die mandi....kami akan jerit mende yg same

xpon kami akan jerit

WOI.............NK TGGU SAMPAI ANU PANJANG??? KEMBANG???

aku mmg pelik ngan budak sekor ni.....die je sorg makhluk (dulu kitorg pggil die babi jadian)
mmg istimewa bdk ni......


org lain mmg mandi cepat je,....kalo pmpn mandi lame aku xkesah langsung!!!!!.......pmpn biasa la kan.....mau wangi mau sental2 daki2.....tp kalo laki biasenye kite TGK n DGR....dorg mandi kejap gile....

so.....musykil lak aku ADEK AKU SEAN KINGSTON tu pondan ke???? nk kate sental daki.....aku tgk berkepuk ketiak ngan kulapuk....hama....sengkenit....kutu babi....sume ade.....

haaaaaaaaaaaaaaa 
cube teke sendiri die buat ape mandi lame2......


* nota biawak*

sowi la kalo entri ni agak lucah...kotor....tp hati aku suci n bersih je mase taip entri ni

"CONTEST GAMBAR PALING CHILL !!"


 "HOT STUFF!!!!!!!"

Disebabkan minggu ni aku sakit bontot.....so aku buat tema entri aku minggu ni sume pasai bontot la....
emmm ok.......mcm kurang kesopanan la bile aku ckp bontot2 ni...ok2 aku sebut punggung la....
tp penat la taip penuh2 ni adoiiiiiiiii
aku suke warne coklat...hitam...merah...*aku xphm nape idati tanye suke wane pe*

IDATI teman blogger aku yg paling besh ni........ni tagged aku suh join contest die....
aku join ni sbb aku mmg suke theme contest die....sbb aku mmg suke ber CHILL chill ni....
aku kan suke berSOSIAL.......sejak akhir2 ni je....aku jarang bersosial....huhuh

sumpah senang gile entri ni....xyah nk explain gamba yg kite letak pon....
just letak gamba...buat tagline gamba n buat link ke blog IDATI
tu je!!!!!!!!!!!!! adoiii 
sbb tu aku join


Jumaat, 19 November 2010

BUKAN "cinta syyhh" TP "cinta prooottt" versi nadey

Panas..panas...aku mmg panas.....(gelek dangdut) ....Cerita dibawah rekaan semata MMG ADE KENE MENGENE NGAN ORG YG HIDUP ataupun mati.




**********************************************
Tiga hari lagi nak Hari Raya Qurban....nadey pulang ke kampung Gombak (dari oversea ni) menaiki bas ekspres setelah selamat mendarat di Lapangan Terbang Kuantan. Laju betol bas SANI EKPRESS ni....dah la malam....mmg terer la .........tibe-tibe....dan dan je cakap pakcik ni terer.....bas kami kemalangan.......Alhamdulillah semua selamat....tetapi ade seorang penumpang belakang aku tersepit kaki nya dek derana momentum kemalangan + momentum aku pada kerusi yang aku duduki....tersepit la kene kaki die.....

Dalam gelap, aku membantu lelaki itu keluar dari tempat tersepit tu . Dengan kebidangan badan aku yang agak sasa ni....aku mematahkan kerusi dengan sepenuh tenaga aku....akhirnya lelaki tu berjaya dilepaskan namum.....dia tidak mampu untuk berdiri dan berjalan.....alamak!!!!!!!!!! Sekali lagi aku menggunakan kederat PEREMPUAN aku untuk mengendong lelaki tersebut.....ye la.....dah tadi aku dh gune tenaga aku nk patahkan kerusi skung kene angkat org lak....so aku angkat laki tu sampai TERKENTUT-KENTUT.....mampos la bau busuk ke hape sbb aku baru pas makan nasi ngan sambal belacan tadi.......aku dh xkesah dan tak malu dh.........may die xdgr kot....kihkihkih

Setelah semua selamat...lelaki itu menaiki ambulan.....aku xikot la...sebab aku ok je...cume penat je....aku tepon family aku datang mengambil aku dengan penuh kesyukuran. 

"Alllahhhuakbar Alllahhhhhhuakbar Alllahuakbar.........." takbir sudah............yeyeyeyyeye sok raye..Mate aku pedih sebab ayah aku bakar lemang blakang umah....ibu pula sibuk buat rendang......aku sibuk tgk katun tp mate berair......ASAP penuh rumah.....adik-adik aku tah mane menghilang.......Pada malam raya tu aku bermimpi bahawa ada naga emas datang kerumah aku....

Keesokkan hari ....semua pergi melapah...aku macam biasa la dok umah tgk katun....n tggu jiran - jiran hantar makanan. Tibe-tibe ade sebuah kete parking betul-betul depan umah aku....aku sarung tudung...aku keluar...

lelaki: Assalamualaikum.....ini rumah saudari nadey ka??
Nadey: ya saya mengapa???
lelaki: ingat saya???
Nadey: .................................................
Lelaki: awak yang selamatkan saya kemalangan tempoh hari...saya lah
Nadey: ooooooooooooo saya ingat....Kaki awak ok???
Lelaki: oohhh ok...cume retak je...ni bersimen siket je???

Tanpa pengetahuan family aku....aku bawak masuk die dalam umah...layan mcm layan tetamu time hari raye...........(aku lupe bgtau family aku)....syok2 berbual...........dan aku baru tau yang die ni...ensem gak...huhuhu and plus.....RUPENYE DIA ANAK RAJA (negeri dirahsiakan....)..dia naik bas aritu sbb dia travel satu malaysia sorg2....huhuhuhuhu

WOW......................WOW............................WOW

Sejak tu kami bercinta lah.....sejak dari aritu nadey telah memohon kerja di Gombak....dengan harapan tidak mahu berjauhan ngan cinta hatinya.....mcm biase setiap minggu kami g berdating......tup tap tup tap....dan setahun rupanya....

Suatu hari....kecohnya ttg "cinta syyhh" antara uncleseekers dengan permaisuri Aishah.......tibe-tibe kami cuak jikalau cinta kami menjadi kecoh seperti mereka......

Nadey: Abg.....kalo dorg ni cinta syyhhh....kita cinta ape bang???
PAKWE ANAK RAJA: kite ...................cinta prootttt!!!
Nadey : nape prooot~~
PAKWE ANAK RAJA: sebab abg mula jatuh cinta ngan awak mase awak terkentut-kentut angkat abg keluar dari bas dulu.............awak sampai teran habis-habisan tenaga awak......tok selamatkan abg
Nadey: demssssssssssssssssss............abg dengar ke??
PAKWE ANAK RAJA: dengar la.........kuat gile ...ingat bunyi letupan bas tp sekali ade bau belacan da.....so tau la mane punca bunyian tu kihkihkihkih
Nadey: demsssssssss ....sumpah malu......demsssssssssssssssssss!!!!!!!!!!!



*********************************************


smuge berbahagia....cpt2 kawen k! hhihihii




psst : mase aku mereka cerite ni aku tergelak sorg2.....perghhhhhhhhhhh kalo betul ade .....mmg ALAMAKKKKKKKKKKKKKKKKKKK.......................................kihkihkihkihkih.......report tok minggu ni.............keje banyak gile ....aku asyik duduk je sampai sakit tulang tongkeng....(tulang buntut)....eh.....duduk sampai sakit tulang buntut???? lemak kt bontot aku berkurangan ke????? kihkihkihkih

pasai cinta syyhh dorg ni............aku malas nk komen sbb sume yg aku tgk....mmg ramai yg kate bende buruk termasuk aku....so aku malas la cemari blog aku ngan bende buruk....cum aku nk ckp........kalo dh jodoh kan....nk buat cmne....aku xkesah org lain pon xkesah....tp jgn la tulis dalam blog ttg aib skandel...kan dh populer kihkihkihkih mcm cite nujum pak belalang da........... ahli nujum ubati anak raja.....then kawen kihkihkihkih tp ahli nujum tu sebenarnyeee..............

Jumaat, 12 November 2010

AKU BUKAN SHJ OBES MALAH OBSES!!!!!

 Aku xnk tanye APE MAKSUD OBES @ OBESITI dan juga APE MAKSUD OBSES
sbb sume tau ape maksud die...
2 perkataan yang yang berbeza maksudnya TETAPI hampir same bunyi sebutannya




Ok memandangkan aku ni suke cite happy ending....so aku cite kisah SEDIH/BURUK/BANGANG/TOLOL/SAMDUL/TAHHI
dulu...

Sejak2 aku dh keje ni....aku g keje pakai la bju kurung dulu....sbb skung keje aku study ubat2 n translate ubat2 dalam bahasa yang mudah sangat iaitu BAHASA MELAYU....bile aku dh mule keluar buat keje sebenar aku.....bru la pkai seluar ye.....ade yg tanye aku keje pe....jawapannye vet. assistant je....tp syukur sangat2 la skung ni ...xpe aku akan usehe sampai la aku boleh diketegorikan sbgai zoologist!! amin....(alamak dh lari tajuk)

Ok sambung....pastu aku ni ari2.....bukak almari mak aku....(sbb aku xde byk bju kurung....bju mak aku....tu baju aku......ahahhahahaha) ari2 aku dok termenung depan almari bju mak aku yg lawa tu.....
aku tgk la bju2 yg aku pkai mase matrik dulu.....bju form 5 aku....baju aku 1st year kt ukm....
dengan harapan kali ni nk pkai bju aku lak...asyek2 bju ibu je
dengan happynye.....ambek salah satu bju....gosok dengan girang smbil bernyanyi2.....
pastu lagi 30 min nk masuk opis..aku sarung la bju dengan pantas mengelakkan keluarnya peluh2 ketiak!!


TIBE2......SENDAT!!!!!!!!!! KAIN SENDAT...
nk duduk sure tertetas bebenang ye.....tibe2 aku tgk cermin....rupenye dada aku sangat sasa...tegap....mantap.......asli.....berlemak!!!!!!!
damn!!!!!! 

terpakse la aku mengambil bju ibuku........uwaaaaaaaaaaaaaa sendattttt celake!!!!!!!
tu la doktor kate jgn makan nasi.....aku kurangkan kuantiti je...
(aku tipu sebenanye aku mkn byk dengan alasan keje penat)

ok tammat 
**********************************************************

OBSES!!!!!!!!!!!!!!!!
Aku prasan dari dulu lagi aku ade satu "KELEBIHAN"
kalo aku suke seseorang aku akan terlampau OBES eh bukan ...
OBSES ....seyes doh aku tau kelebihan aku ni memudaratkan 
contoh ye.....dulu...mase sek men....aku suke sorg laki 
aku gadoh terok gile kot dulu ngan die....sejak f2...aku mmg annoying gile ngan die....die pon same
pastu aku dapat 1 mimpi.....sebenarnye laki yg aku suke tu suke kt aku gak....n die mintak maaf sbb slalu cari gaduh ngan aku........sejak tu aku suke gile ngan die smpai la aku berumur 20 tahun...7 tahun aku still suke die...tiap2 tahun aku ingt beday die...8.8.88.....ha...

ok tu kisah sejarah realiti life aku....


pastu.....aku suke tgk cite korea ....aku OBSES ngan LEE DONG WOOK....
sampai aku jumpe kwn kepada kawan aku.....muke sebijik gile mcm LEE DONG WOOK...
aku plak dh sangap kt die.....smpai xleh bercakap...xleh pandang muke die lame2...sbb aku rase cm die betol2 LEE DONG WOOK......sumpah malu2....

ok skung kurang dah...sbb aku dh janji ngan die xkn buat prangai gile dh....


skung aku cari org lain...bukan cari ....rasenye jodoh!!!
ehehhehe nk jugak sebut jodoh tu
aku mmg dh lame suke ADI PUTRA a.k.a LAKI AKU
tp sejak aku dok tgk cite CHINTA......adoi..........aku mmg dh gile
aku tgk dr episod awal....time LAKI AKU bawak watak amar....rambut die panjang...badan ketak2.....
n ajaibnye......aku nampak muke aku dalam cite chinta.,...muke fasha aku xnmpk ok.!!!! tp aku xMENYUNDAL LA.......part romantik ngan amar je aku nmpk muke aku dalam cite tu...

Amar protect aku....AKU KAN PEREMPUAN LEMAH....ayu...lembut...perlukan bodyguard sbb sume lelaki gile2kan aku....hish susah la hidup jd cantek mcm aku ni.....pastu amar pon cintakan aku juga....asihhhhhh mmg syurge idaman sungguh!!!!!!!!!! 

pastu bile aku xtgk cite tu pon.....aku pejam mate ..makan...mandi...tido sume nampak muke amar.....
pastu aku gelak sorg2....aku sengih sorg2....
perghhhhh aku pikir2...ni dh parah ni....mcm org bercinta lak.....
damn......

aku kene kawen cpt ni!!!!!!!!!!


psst : entri panjang ni adalah dari 2 entri yg berbeza tp disatukan sbb dapat tajuk entri kali ni....mantap! 

Khamis, 11 November 2010

PONTI ANAK REMAJA BAJET MCM CITE TWILIGHT??? WADEPARK!!



KALO KORG BACE ENTRI AKU YG LEPAS....LINK YG ATAS NI.....
AKU PUNYE LA PUJI CITE NI....SBB AKU SUKE SANGAT JALAN CITE DIE.....
ALEH2.....KT ASTRO RIA ADE LAK YG SERIES PUNYE.....

OK FINE....KALO YG SERIES SURE BORING....XMACAM YG MOVIE NYE....
TP TGK GAK CITE KAN......
SO AKU TRY LA TGK ARITU.............

TIBE2.......LIYANA JASMAY NI.....CKP....
awak ni la yang hisap darah org tu kan????

PASTU LAKI PONTIANAK NI CKP
eh bukan saya.....tp ade org lain yg jenis mcm saya yang makan darah manusia!!!!!!!!

WADDEHELLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
asal tetibe aku rase cite die dr yg movie sgt2 lari.....

BAJET CITE TWILIGHT LA????? PASTU SI LIYANA TU BELLA???? HERO TD TU EDWARD LA???? MMG SETAN LA...................

YG PALING PENTING??? SAPE A.K.A JACOB???? 
AKU MMG MENYUMPAH SERANAH SAMPAI AKU TAIP ENTRI NI HURUP BESA.....
AKU TERUS LOYA....TUTUP TV LAYAN CITE LAKI AKU....'CHINTA'

SO APE YG AKU NK CKP SEBAGAI SEORANG PEMINAT CERITA MELAYU???
JALAN CERITA AWAL.....SUMPAH DH BESHHHHH......MMG ADE VERSI KEMELAYUAN...
PONTIANAK PEREMPUAN JE.....KENE PAKU....SUME...

TP BILE ADE PONTIANAK LELAKI....AKU RASE TU BUKAN MELAYU!!!!!!!!!
AKU SGT2 KECIWA NGAN CITE ORG MELAYU YG CIPLAK IDEA ORG PUTIH.....ADOIII BODOH LAH.......AKU KELIRU NI MELAYU KE PUYU???? PUTIH + MELAYU= PUYU!


AKU PIKIR GAK....MITOS PONTIANAK...KAN...PMPN YANG MATI SEMASE MELAHIRKAN ANAK....SO KALO ADE PONTIANAK LELAKI MCM MANE TU????? OH LUPE......BIASE LA TU.........SKUNG KAN DH "CANGGEH"


psst : biasenye kalo dh cite bersiri...mmg susah nk cari cite yg besh.......kalo harry potter bersiri...besh gak kan!!!!!!! adoi......seb baik aku xsawan tgk cite ponti tu mcm aku sawan tgk cite Aku dan Dia....eh silap kau dan aku *crdt to cikin aku xingat name cite setan tu*....(mila aril akem sume) shit terberak2 tercirit2 termuntah2....tersawan2 aku tgk cite tu

lg 1 ....sowi la aku dh lame xjenguk2 entri2 blog kwn2 sume.....sejak aku keje (padahal baru 4 hari)....aku balik trus mandi....n mampu layan movie je....bile aku dh biase penat nnti aku rajin la update blog mcm dulu....hihihih sebenarnye aku ade 4 entri yg belom di update....top-up kan....huhuhuhuh