Khamis, 30 September 2010

baju melayu merun!

A- lelaki
B- aku


A- ada adiah tok aku ke???


B- ye la aku nk ko pkai ahad ni!


A- tu la tp aku nk g KT


B- dah tu bile ko nk pkai bju ni????


A- wane ape????


B- wane yg ko suke!


A- warne ape??????????? aku suke hitam....hitam ke???


B- DAMN!!!!!!!!!!!! ko kate ngan aku ko suke wane lain! ingat balik ko ckp ngan aku ...ko suke wane pe???


A- wane pelangi......................hahahahhahaha


B- ooo maknenye selama ni ko tipu aku la...........(mengajuk)


A- hahahha merah ke????


B- .................................hahahhahha ye la! ko jgn kate ko xsuke wane merah! but bju melayu ni dark merah....merun la......sesuai je ko pkai


A- hahahahahhaha waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa baju melayu.....beshnye








ni salah satu kwn yg xpernah lupe kwn.......balik malaysia sume org die contact.........dia kwn baik aku.....bukan melayu......sok dia g KT g jumpe abg die.........aku arap die selamat pergi n selamat pulang.........dan aku nk dia pakai bju melayu merun yg aku beli ni........walaupon raye nk abes daaaaaa huhuhuh (uwaaaaaaaaaaaaa)


have a save journey apek! 

Khamis, 2 September 2010

aku xnmpk future aku lg :'(

sok 3 hb sept aku ade interview.....
aku mls gile study weh........study nk iv sok....
pastu aku dok pening2 sbb aku nye blog ni kene spam emmm elok lah
aku g pening ngan mende2 yg remeh temeh......

bile dh grad....mesti org tanye ..."dh keje????
kalo ckp x............"xde rejeki lg tu...insyAllah ade la rejeki tu....."

pastu aku pikir2......
pdn muke aku dulu mls study.....
aku ni tau nk enjoy je....akibatnye.....aku menangok la xkeje kn
kalo dulu....aku usehe keras nk masuk matrik.....DAPAT....
usehe keras nk masuk UKM sbb ade ZOOLOGY....DAPAT....
pastu hanyut ngan care hidup kt U yg bebas membuatkan aku seronok nk enjoy je
skung target aku nk dpt keje................LOM DPT (xde rejeki lg)

sonok bile tgk kwn2 aku dpt gaji....leh shopping2...
yg aku kene mintak mak ayah aku.....
seyes aku tensen dok umah......sbb tu aku slalu lepak UKM....
tp.........gune duit parent aku lg......perghhh malu seh nk mintak....

kalo la aku dpt keje................1st gaji aku kn.......

1) aku nk beli semua brg2 tok diri aku contoh....makeup2 aku.....shampoo.. deodoran..
2) aku nk beli jeans yg aku suke nk wat masuk hutan senang
3) 1st gaji aku xmo kasi parent aku lg....aku mau simpan dlm akaun CIMB aku....smpai la aku dpt beli adiah dorg....mak aku nk cincin berlian (xtau la smpai bile aku nk simpan duit aku...mahal kot) ayah aku.......aku nk beli bot....senang die nk g mancing.....(perghhh ni gaji aku keberape tah susah ni)
4) simpan skit duit dlm akaun ke3......simpanan tok kawen n nk beli kete

YA ALLAHHHHHHHHHHH BERANGAN SGT AKU

keje xdpt lg dh ade angan2...........emmm....baik aku g solat asar mintak dimurahkan rejeki.....amin




pssttt: lelaki idaman aku minat mancing gak.......nnti bile aku dh beli bot die boleh la mancing ngan family aku....aku xminat mancing sgt so aku makan je ikan dorg pancing..........(malu~)