Isnin, 18 Oktober 2010

HANTU KOPEK????????

Jap bg laluan aku gelak dulu hahahhahahahahahhahahahahahahhahahahahhahahahahha
ahahahhahahahahahahahahahahahahaahhahahahahahahahahahahaha

OK NI BUKAN ENTRI LUCAH OK!!!!!!!!!
bg amaran awal2....




Apa yg korg tau pasai HANTU KOPEK?????
kalo bdk KL mesti pelik kopek tu hape??? hahahha
mls nk explain tgk sendiri phm2 sendiri la

Motif aku nk cite pasai aku kopek ni....smlm aku dok usha2 cite thai ....nk download....cite thai kan byk cite besh2!!!!!!!!!!! kalo cite hantu mmg celake la kan nk tgk sorg2.............so aku teringat cite hantu klaka thai aku tgk dolu2....POP GHOST....@ phi pop...dlm bahasa thai ...phi tu hantu la! 

Cite ni bapak la klako......awal2 dorg cite pasai pmpn cantek ni mmg pojaan ramai la...kalo kt kolej tu ramai la laki dok gile kt pmpn ni....tp pelik sbb bilangan lelaki makin berkurangan kt kolej tu rupe2nye pmpn cantek ni HANTU KOPEK....die mkn hati n dageng lelaki sbb nk kekal cantek....pastu last2 mule la cite thai ni nk merepek.....dorg gune kondom ...tiup...mcm bom la nk bunuh PHI POP tu....hahahha mcm harem aku tgk...gelak smpai besok pg!

Tp aku tgk ternet.....pengkaji hantu thai dorg sgt2 percaye hantu2 ni ada....siap buat kajian xtahan....kalo tgk kt WIKI....hantu kopek ni suke sorok budak2 yg suke main tgh magrib kt bwh kopek die....haaaaa SUMPAH AKU TAKOT! hahahahha 

Aku ingat hantu kopek ni hantu pmpn yg mati sbb breast cancer....hahahahhaha tp ikot logik akal .....JIN kan suke menyerupai wajah macam2....padahal dorg ni sejenis je....HANTU KOPEK LA...HANTU PISANG LA...HANTU RAYE la.....(seyes aku taip perkatan hantu pon aku cuak ...hehehhehe)


haaaa aku ingt pmpn ni mati pas kopek die meletop!!!!!!! Ade tgk x video sape2 yg implan silikon kt breast die.....die xleh nk fly....sbb bile tekanan rendah...silikon tu akan menggelegak...(boiling) lalu meletopssssssss!!!!!!! (nanti aku upload video tu aku cari jap k!)


mungkin nenek ni pas buang silikon......



down...........ade ke bantai mcm ni?????????? ni bukan bantal......ni kain yg lelet2 leher ...yg org pkai musim sejuk tu demmmmmmmmmmmsssssss!!!!!!!!!


haaaa yg ni no komen la ......mcm xde bju lain!!!!!!!!!!! 



psst : mulut puake aku ckp........haaaa jgn tunjuk2 bweastttt....(smlm tgk gosip artis posing2 smpai kopek puing.....(terdedah) ......haaa kang jd hantu kopek..........lalalallallal

Jumaat, 15 Oktober 2010

GENGSTER TERGURIS!!

video


Korg penah x tgk cite raja lawak???? kenal x....YUS, TAUKEH, ANGAH, ZIZAN, JOHAN???? (ni je yg aku minat....yg lain kureng...........) bg aku dorg ni otai la nk buat lawak smpai aku gelak ....hujung jalan umah aku...jiran aku dengar JELAS hilaian pontihanak aku..... so skung ni sejak akhir2 ni aku suke tgk GERABAK.....cite lawak kt astro tu...tp zizan ngan zohan xde la....tp cukup la YUS, TAUKEH n ANGAH ade.....aku gelak nk mampos!!!!!!!!!!!!!

Aku tertarik nk tgk cite ni sejak aku tgk iklan dorg,....yg taukeh nyanyi aku gerabak versi gerak khas......
gera....gera....gera...bakkk.....
BODOH LAWAK BG AKU OK!!!!!!!!!!!

(sowi la kalo aku over tp mende kecik ni pon aku gelak nk mampos!)

Sebenarnye aku ni xtido lg dr smlm.....aku tgk GERABAK ni pecah sore fondan aku....terus pecah sore...jd jantan tetibe....sbb gelak kuat sgt.......



paling aku xleh bla....die nganjing iklan dafi.....yus jd dafi mcm harem wehhh hahahhahahahahha kene tgk wehhhhhh mmg lawak gile......


pssst: aku mmg suke gelak!